Clouds
21 Budapest
Dollár
344,39 Ft
Euró
370,61 Ft
Font
431,39 Ft
Bitcoin
26,860 $

Így ünnepelte a bajnoki címét a Barcelona a Camp Nou-ban szombat este (videó)

Fotó: EPA/TONI ALBIR
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hiába a hazai pályán elszenvedett vereség, az FC Barcelona játékosai nagyon örültek, hiszen bajnokok lettek.

A Barcelona Messi távozását követően is fel tudott érni a csúcsra, amiben sokan nem hittek. A keret nem a legacélosabb, viszont Xavi képes volt arra, amire az elődje nem, és ez sokat jelent a katalánoknak.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Az erős LaLiga-eredmények ellenére is voltak olyan pletykák, miszerint Xavi helyére új edző érkezhet. A vezetőség nyilván nem volt elragadtatva attól, hogy a Barca gyorsan búcsúzott a Bajnokok Ligájától, majd az Európa-ligától.

Ez pénzügyi szempontból is káros hatással lehet a klubra, mert jelentős bevételtől estek el. A bajnokságban azonban kijött számukra a lépés, még akkor is, ha az idény utolsó harmadában már nem jöttek a várt eredmények.

Mivel a Real Madrid ezt nem tudta kihasználni, fordulókkal a szezon vége előtt minden eldőlt. A Barcelona legutóbb a Real Sociedad ellen lépett pályára a Camp Nou-ban, aminek vereség lett a vége.

Ettől függetlenül nem maradt el az ünneplés, mindenki igyekezte magát jól érezni, a nagy trófeával a kezükben. Alább erről láthatunk pár látványosabb pillanatot, amire sokáig fognak emlékezni a játékosok.