Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,00 Ft
Font
443,51 Ft
Bitcoin
23,187 $

Megállapodott a Barca és az Atletico, Griezmann távozik

Fotó: Twitter/FC Barcelona
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Megszületett a megállapodás a két klub között, melynek értelmében Griezmann elhagyja Barcelonát.

Korábban már több alkalommal is beszámoltunk arról, hogy Griezmann mégis távozás előtt állhat a Barcelonánál. A katalán csapat régóta dolgozik azon, hogy megváljon a francia csatártól, aki túl sokba kerül nekik, és nem hozza azt a formát, mint korábban Madridban.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

A legfrissebb hírek szerint a Barca és az Atletico megállapodott egymással, amelynek értelmében azonnali hatállyal távozik a csatár. Az RMC Sport úgy tudja, hogy Griezmann a szezon végéig kölcsönbe kerül, és a kontraktus vételi opciót is tartalmaz.

A bejelentés már nincs messze, éjfélig több fontos bejelentés is várható. A Barca szurkolóinak többsége örülhet, mert régóta bűnbakként tekintettek a franciára, aki Madridban nyerheti vissza a régi formáját.

Fabrizio Romano szerint Griezmann már minden személyes feltételről megállapodott a madridiakkal, és az utolsó részletek vannak hátra a klubok között. Mindeközben a katalánok Luuk de Jong szerződtetéséről is tárgyalnak a Sevillával.

FRISSÍTÉS: 40 millió euró az összeg, amit a madridiaknak ki kellene fizetniük a szezon végén, ha igény tartanak Griezmannra.