Clouds
21 Budapest
Dollár
357,64 Ft
Euró
384,77 Ft
Font
437,29 Ft
Bitcoin
27,915 $

„Barbie girl” módban fotózta magát Opitz Barbi

Fotó: Insatgram/Opitz Barbara Krisztina
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Sokan bántják Opitz Barbit, többeknek nem tetszik az a fajta smink, amit használ, legutóbb is érkezett pár csípős megjegyzés a posztja alatt.

Opitz Barbi minden eddiginél közelebb jár ahhoz, hogy már 300 ezer követője legyen az Instagram oldalán. 285 ezer követő felett jár, és ezek olyan eredmények, melyekre igazán büszke lehet.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Ráadásul mindezt 325 bejegyzésből hozta össze, ami erős eredménynek számít. Az egyedi stílusa miatt viszont megosztó, és sok kritikát is kap a fotók alatt, egyesek pedig igen messzire mennek az írásokkal.

Nem egy durva kommentet látni, és vannak, akik mindezt arccal vállalják. Szomorú, hogy ide jutott a világ, és ilyen mértékben terjedtek el ezek a hozzászólások, amiknek semmi helye nem lenne a közösségi médiában.

Barbi ritkán reagál ezekre, és talán jobb is, mert csak tovább és tovább gördülne ez az egész. Ettől függetlenül igyekszik azoknak kedvezni, akik valóban szeretik és támogatják őt, mert igenis sokan vannak.

Legutóbb „Barbie girl” módban fotózta magát, és nem mindenkinek jött át a stílus. Voltak, akik a sminkjét kritizálták, míg mások a száját, akárcsak korábban az egyik videója alatt, amit két héttel ezelőtt osztott meg.