Dollár
398,81 Ft
Euró
419,56 Ft
Font
486,90 Ft
Bitcoin
16,870 $

Dancing with the Stars: Pap Dorci partnere majdnem kitörte a bokáját (videó)

Fotó: Instagram/Pap Dorci
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mindez élő adásban történt, kevés hiányzott ahhoz, hogy súlyos baleset történjen Baranya Dáviddal, de szerencsére megúszta.

Eredetileg nem Baranya Dáviddal táncolt volna a Dancing with the Stars harmadik évadában Pap Dorci, az Exatlon Hungary sztárja. Az első partnere azonban súlyosan megsérült, kisebb csoda, hogy a hatalmas zuhanást egyáltalán túlélte.

Soron kívül Követelésekkel teli listát kapott Budapest a taxisoktól és a közművek dolgozóitól

A legújabb TV2-es interjúból pedig kiderült, hogy nemrég Dávidot is lecserélhették volna, mivel történt egy kis baki. Épp a lépcsőn mentek lefelé, amikor megindult a bokája, de az égiek vele voltak, nem történt nagyobb baj.

Dávid legutóbb annál a pillanatnál aggódott, és egy táncosnak mindig ez a legnagyobb rémálma, hogy történik valami a lábaival. Nem is kell mondjuk, milyen drámai lett volna, ha mindez megtörténik az élő adás alatt.

Pap Dorci legutóbb hálásnak a DWS3 első adásában érezte magát, hogy a sok kritika ellenére is voltak, akik mögöttük álltak, és végül nem estek ki. „Akkor nagyon hálás voltam mindenkinek, aki támogatott minket.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2