Clouds
21 Budapest
Dollár
344,43 Ft
Euró
369,39 Ft
Font
428,66 Ft
Bitcoin
25,796 $

A Bandai Namco lenyűgöző statisztikával ünnepli az Elden Ring első évfordulóját

Fotó: Bandai Namco
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Bandai Namco egy infografikával ünnepli a játék első évfordulóját, melyből az első év lenyűgöző statisztikái derültek ki.

Noha már egy éve megjelent, még mindig olyan, mintha csak tegnap lett volna, amikor az Elden Ring felkerült a boltok polcaira, és kis túlzással kijelenthetjük, hogy meghódította a világot. A Bandai Namco pedig egy infografikával ünnepli az Elden Ring megjelenésének első évfordulóját, egészen lenyűgöző statisztikákat bemutatva.

Soron kívül Földrengés volt Horvátországban

Tényleg döbbenetesek a számok

A Bandai Namco által közzétett infografika szerint az Elden Ring játékosai több mint 9 milliárdszor (!) haltak meg, arányaiban pedig így nézett ki ez a temérdek halál:

  • a halálok 69 százalékát ellenségek, vagy NPC-k;
  • 15 százalékát különböző állapotok (poison, rot stb.);
  • 14 százalékát esések;
  • és mindössze 2 százalékát más játékosok okozták.

A játékosok az első évben közel 6 milliárd (!) boss fighttal próbálkoztak, a legtöbb kísérletet pedig Malenia, Blade of Miquella jegyezte 329 millió alkalommal. A második helyen Margit The Fell Omen áll 281 millióval, őt követi Limgrave Tree Sentinel 277 millióval, Radagon of the Golden Order 148 millióval és Starscourge Radahn 139 millióval.

A játékosok több mint egymilliárd alkalommal summoltak, melyek 88 százaléka kooperációs célú volt, szemben a 12 százalékos invasion summonokkal. A Bandai Namco rangsorolta az öt leggyakrabban használt varázslatot is: a Rock Sling a legnépszerűbb, valamint az öt leggyakrabban használt varázsigét, melyek közül a Blessing Of The Erdtree vezeti a listát.