Banánt evett csúszdázás közben a kisfiú, akit a strandon kellett újraéleszteni

Fotó: Unsplash/Brett Jordan
not image

Kornis Vivien

2021. augusztus 1. - 05:10

A négyéves gyermek banánt majszolt, mielőtt vízbe csobbant volna, ez okozhatta a bajt.

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk korábban, szabadnapos ápolónő sietett egy kisfiú segítségére a bükkszéki strandon, aki a szakszerű újraélesztésnek köszönheti életét.

A Tények információi szerint a négyéves gyermek banánt majszolt a csúszdán, és amikor a vízbe csobbant, megtörtént a baj. Édesapja ráadásul hiába várta a medencében, a kisfiú nem azon a csúszdán csúszott le, ahol számítottak rá.

A szülők keresni kezdték, és az úszómester segítségét kérték, így hamar megtalálták, de ekkor a gyermek már nem lélegzett. Egy szabadnapos ápolónő, aki éppen a strandon pihent megkezdte a kisfiú újraélesztését.

A bükkszéki fürdő egy munkavállalója elmondta, hogy a szakember segítségével sikerült is visszahozni a gyermek életjeleit. A kiérkező mentők már stabil állapotban szállították kórházba, és azóta haza is térhetett.

Sági Ferenc, Bükkszék polgármestere arra kérte az embereket, hogy a gyermekekre különösen figyeljenek oda, és közvetlenül evés után ne engedjék őket csúszdázni, hiszen könnyen megtörténhet a baj.