Clouds
21 Budapest
Dollár
358,97 Ft
Euró
389,66 Ft
Font
443,58 Ft
Bitcoin
23,169 $

Bale-re csak szenvedés várhat a Madridnál, mégsem tud távozni, pedig visszatérne a PL-be

Sport
not image

A T-800-as

Szerkesztő

Folytatódik Gareth Bale kálváriája, aki 2013 óta a Real Madrid játékosa, de már évekkel korábban is távozhatott volna. A hatalmas fizetése erősen megnehezíti a kérdést.

Folytatódik Gareth Bale kálváriája, aki 2013 óta a Real Madrid játékosa, de már évekkel korábban is távozhatott volna. A hatalmas fizetése erősen megnehezíti a kérdést.

Gareth Bale a Madridnál vált igazi világsztárrá, és nem tudott nemet mondani a királyiak hívószavának, akik hatalmas pénzt fizettek érte a Spurs-nek. Azóta több olyan hír is megjelent, hogy Bale szívesen visszatérne a korábbi klubjához, vagy a Manchester Unitedhez igazolna.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Ugyan voltak tárgyalások a klubok között, a megállapodás soha nem jöhetett létre a kért magas összegek miatt. A 31 éves játékos ráadásul Zidane irányítása alatt nem vált kedvenccé, és a pletykák szerint a francia messze nem ragaszkodik a játékoshoz.

Ez pedig azt vetítheti előre, ha Bale marad, nem fog sokat játszani. Nemrég úgy fogalmazott, hogy a jelenlegi klubja nagyon megnehezíti a dolgokat. Ez is csak arra utal, hogy egy ideje már nem a legjobb a viszony a felek között.

Sok mélypontja is volt a walesi játékosnak, néha pedig a sérülései okoztak gondot számára. Zidane láthatóan jegeli a középpályást, aki inkább távozna, és tavaly nyáron majdnem a kínai Jiangsu Suning játékosa lett. Az üzlet az utolsó pillanatokban omlott össze, mint egy kártyavár.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/sokk-ennyit-penzt-kaphat-messi-ha-alairja-a-szerzodeset-a-manchester-citynel/

Bale helyzetéről a goal.com is beszámolt, aki a Sky Sports-nak beszélt arról, hogy milyen nehéz helyzetben van, és már korábban is távozott volna, de a Madrid rendre közbeszólt, noha nem ragaszkodnak hozzá.

„Tavaly megpróbáltam távozni, de az utolsó pillanatban mindent blokkoltak. Ez egy olyan projekt volt, amiért izgatottá váltam, de nem valósult meg. Voltak olyan esetek is, amikor megpróbáltunk távozni, de a klub nem engedte, vagy csináltak valamit. Ez rajtuk múlt.”

„Futballozni akarok, még mindig motivált vagyok a játék iránt, szóval azt hiszem, ez a klubon múlik. Ők azok, akik irányítanak. Szerződésem van, így csak annyit tehetek, hogy folytatom, amit csinálok, és remélhetőleg történik valami.”

Bale elmondta, nyitott arra, hogy a PL-ben folytassa tovább, ahol 2006 és 2013 között játszott. „Ha ezek a lehetőségek adottak lennének, akkor biztosan megvizsgálnám őket. Meglátjuk, hogy mi fog történni, rengeteg időnk van ebben az átigazolási szezonban. Az idő majd megmutatja, de elsősorban azt gondolom, hogy a döntés a Real Madrid kezében van.”

„Még csak 31 éves vagyok, és úgy érzem, remek formát mutatok, valamint sokat tudok még adni. Meglátjuk, hogy mi lesz. A klub kezében van minden, de hogy őszinte legyek, nagyon nehézzé teszik ezt.”