Dollár
425,57 Ft
Euró
422,46 Ft
Font
484,70 Ft
Bitcoin
20,121 $

A balatoni nyaralás közben indult be a szülés, a szálláson jött világra a baba

Fotó: Twenty20
not image

Borbély Fanni

2022. július 8. - 13:06

A kis Filip szerencsére ép és egészséges, szülei pedig nem is lehetnének ennél boldogabbak.

Az Országos Mentőszolgálat ezúttal egy igazán megható történetet hozott Facebook-oldalán: egy 35 év körüli kismamához kérték a marcali mentők gyors segítségét csütörtökön éjszaka, akinél épp a balatoni nyaralás alatt indult be váratlanul a szülés.

Soron kívül Tüntetések miatt részben átalakul Budapest közlekedése

Az események nagyon felgyorsultak, így a perceken belül helyszínre érkező mentősök úgy látták helyesnek, ha már nem indulnak el a kórházba, hanem a szálláson segítik világra a gyermeket, ezért hamarosan újabb mentőegység érkezett a helyszínre.

A kismamát – bár rettentően izgult – az életmentők támogató szavai és a büszke apuka jelenléte hamar megnyugtatta. A mentősök segítségével végül néhány perc alatt, bonyodalmak nélkül hozhatta világra negyedik gyermekét, akinek sírására már a nagytesók is felébredtek a másik szobában és boldogan üdvözölték kisöccsüket.

Helyszíni ellátást követően a mentők végül a boldog édesanyát és a kis Filipet is stabil állapotban szállíthatták kórházba, aki egész úton kíváncsian nézelődött. Ahogy az Országos Mentőszolgálat munkatársai, úgy mi is boldog és egészséges életet kívánunk az újszülöttnek, a szülőknek és a mentésben résztvevőknek pedig gratulálunk!

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.