Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,612 $

Mióta itt jártál:

Lezajlott a Bajnokok Ligája-sorsolás: jön a Manchester City-Bayern München rangadó

Fotó: EPA/Adam Vaughan
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lezajlott a Bajnokok Ligája negyeddöntős sorsolása, így megtudhattuk, kik játszanak egymással azok közül, akik ott vannak a legjobb nyolc között.

Egy rendkívül izgalmas időszak vár ránk a Bajnokok Ligájában, és nem kizárt, hogy meglepetés születik, hiszen többek között a Benfica, az Inter Milan, a Napoli és az AC Milan is ott van a mezőnyben.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

Alapesetben ezen csapatokkal kevésbé számolnának a döntőben, ugyanakkor bármi lehetséges, már csak amiatt is, mert a Real Madrid és a Chelsea egymás ellen fog játszani, míg a Manchester City a Bayern Münchennel néz farkasszemet.

Ezzel kvázi egy előrehozott döntőt kaphatunk, miután a Cityt és a Bayernt tartják a két nagy esélyesnek. Hamarosan azonban egyikük biztosan távozni fog a küzdelmektől, míg az Inter, a Benfica, az AC Millan és a Napoli közül valaki biztosan továbbjut.

Inter Milan-Benfica

Real Madrid-Chelsea

Manchester City-Bayern München

AC Milan-Napoli

Már azt is tudhatjuk, kik mérkőzhetnek meg egymás ellen az elődöntőben:

AC Milan/Napoli – Benfica/Inter Milan
Real Madrid/Chelsea – Manchester City/Bayern München

A negyeddöntő első mérkőzéseit április 11-én és április 12-én vívják meg a csapatok, kedden és szerdán. A visszavágókra pedig április 18-án kedden, illetve április 19-én szerdán kerül sor a Bajnokok Ligájában.