Dollár
429,44 Ft
Euró
414,98 Ft
Font
462,32 Ft
Bitcoin
19,404 $

Ismét látható lesz a Bajnokok Ligája a Sport TV-n

Fotó: UEFA
not image

Nagy Noel

2021. augusztus 12. - 15:40

Három év szünet után ismételten a Sport TV-n lesznek láthatóak a Bajnokok Ligája mérkőzései, mint ahogyan a Serie A is visszatér a csatornára.

Eddig az M4 Sport és a Spíler TV osztozott a BL-mérkőzéseken, ám most ezen a téren fontos változás fog bekövetkezni, ugyanis bár a választás előjoga továbbra is az M4-nél lesz, a Sport TV is adhat meccseket – derül ki a csatorna közleményéből.

Soron kívül Már négy helyen szivárog a sérült Északi Áramlat 

A Bajnokok Ligája így három év után tér vissza a Sport TV-re, jelenlegi tervek szerint úgy, hogy a csoportkörtől kezdve fordulóként legalább nyolc mérkőzést tűzhet képernyőre a Sport1 és a Sport2 összesen.

Mint kiderült, a Sport TV-n önálló műsort is fognak adni a Bajnokok Ligájának, méghozzá Csillagos Között címen, amelyet először augusztus 20-án, 19:30-kor lehet majd látni a Sport1 adásán.

Ugyan a Ferencváros – Young Boys mérkőzéseket az M4 Sport fogja a közvetíteni, a Sport TV is fog a rájátszás mérkőzéseiből sugározni, méghozzá mind a négy játéknapon (augusztus 17-18, 24-25) két-két mérkőzést.

A Sport TV rajongói azért is örülhetnek, mert 12 év szünet után visszatér a csatornához az olasz élvonalbeli futball, a Serie A, amely sokáig a Digi képernyőin volt látható. A nyitófordulóból ráadásul rögtön 9 mérkőzést közvetíteni fognak a 10-ből.

Ezen felül debütálni fog a Nyerő SzériA nevű műsor is, amely hétfőnként fogja összefoglalni az olasz bajnokság adott hétvégi eseményeit, hasonlóan a Digi korábbi műsorához.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.