Dollár
396,24 Ft
Euró
418,04 Ft
Font
484,76 Ft
Bitcoin
16,959 $

Gyermekükkel együtt indultak lopni, félmilliót rejtettek el a pelenkában

TÉMÁK:
#Lopás #Pest megye
Fotó: Unsplash
Bűnügy
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A fővárosi nyomozók órákon belül azonosították és elfogták a feltételezett elkövetőket, a babakocsi átnézése után pedig az összes pénzt megtalálták.

November 14-én történt az az incidens, amelynek során egy idős asszony egy XVIII. kerületi piacról hazafelé tartva megpihent egy padon, majd leült mellé egy fiatal nő, akihez pár perccel később a párja is csatlakozott, miközben babakocsiban tolta a gyermeküket.

Soron kívül SZÉP-kártya, telefon, laptop – béremelés helyett így is motiválható a dolgozó

A pár felajánlotta, hogy segítenek a holmikkal és hazakísérik az asszonyt, majd miután megérkeztek, mosdóhasználat ürügyével bekéredzkedtek a házba, ahonnan 550 ezer forintot tulajdonítottak el, és sietősen távoztak.

Szerencsés módon a rendőrök órákon belül azonosították és elfogták a feltételezett elkövetőket, a babakocsi átnézése után pedig rájöttek, hogy a fiatalok egy pelenkában rejtették el az összes pénzt, ám egy forint sem hiányzott belőle.

A police.hu beszámolójából az is kiderül, miszerint a 34 éves R. Krisztiánt és a 21 éves R. Izabellát lopás bűntett miatt hallgatták ki, s ennek során mindketten beismerő vallomást tettek.​