Ázsia Expressz: Ördög Nóri tartozik egy vallomással

Fotó: Instagram/Ördög Nóra
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ördög Nóri vallomással indította a napot, miközben szebbnél szebb ruhákat visel, és a fejkendők is előkerültek.

Ördög Nóri nem is oly rég elbúcsúzott Mexikótól, amit nem tudott könnyek nélkül megtenni. Hozzánőtt a környezet, és az emberek is nagy hatással voltak rá, többek között a testőre is, aki korábban Madonnát védte.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Már Guatemalában forgatnak egy ideje, ahol Nóri két gyermeke belázasodott, ami miatt igen nehéz éjszakán voltak túl. Szerencsére azóta már jobban vannak, és a mezőny még mindig versenyben van.

Hetek óta forgat a stáb a világ másik felén, ami talán az eddigi legfárasztóbb évad az Ázsia Expresszben. Nóri úgy érzi, Mexikó hozzánőtt a szívéhez, de már Guatemala is nagyon közel került hozzá.

„Vallomás. Mexikónak és nekem már van előéletünk. Elfogult is vagyok vele rendesen. A valaha volt összes Ázsia Expressz ország közül itt forgattunk a leghosszabb ideig, szóval, alaposan hozzánk nőtt.” – árulta el Nóri.

„És amikor elhagytuk, nem éreztem, hogy készen állok egy másik hely ilyen mély megismerésére, befogadására. Ne haragudj, Guatemala, ezért! Ezt az érzést csak a Mexikótól való elválás utáni dacos ellenállás szülte. Kellett egy kis idő… De mostanra Guatemala megérkezett!!! Íme egy példa, hogy egyszerűen miért nem lehet betelni vele!”