Dollár
395,13 Ft
Euró
417,90 Ft
Font
484,78 Ft
Bitcoin
17,190 $

Ázsia Expressz: Marics Petiéknél betelt a pohár (videó)

Fotó: Instagram/Ázsia Expressz
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Marics Peti és Valkusz Milán nem véletlenül lett ideges, ismét egy nagyon nehéz napot zártak, és mint mindig, ezúttal is az autózással gyűlt meg a baja.

Peti és Milán továbbra is hozzák a tőlük megszokott fiatalos lendületet, bár ők sem számíthattak arra, hogy ilyen nehéz lesz fuvart találniuk. Az tisztán látszik, hogy a fuvarkeresés a legnehezebb az Ázsia Expresszben, rendkívül sok múlik rajta.

Soron kívül Korlátlan internettel lepi meg ügyfeleit a Telekom

Vannak, akik rögtön kapnak segítséget, míg mások akár egy órát is eltöltenek ezzel az út szélén. Ez pedig rendkívül frusztráló tud lenni, főleg amikor már sokadik alkalommal fordul elő, és jó lehetne a tempójuk.

Sok múlik a szerencsén, és nem mindig a nyelvtudás dönt. Peti és Milán beszéli az angolt, ám ez most sem segített sokat rajtuk. Miután nagyok a távolságok, és nem mindenki megy el a célhelyszín felé, több fuvarra lehet szükség.

Legutóbb például háromszor is át kellett szállniuk Petiéknek, akikből mindez sokat kivett, főként mentálisan. „Megint nem volt szerencsénk.” – fogalmazott Peti, aki elismerte, ezen a ponton megint kezdett felugrani az agyvizük.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2