Dollár
428,70 Ft
Euró
410,38 Ft
Font
457,53 Ft
Bitcoin
19,033 $

Ázsia Expressz: Király Linda és Király Viktor akcióban (videó)

Fotó: Instagram/Király Linda
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 20. - 22:46

Király Linda és Király Viktor is igent mondott a TV2 felkérésére, nekivágtak a nagy kalandnak, amit sosem felejtenek el.

Király Linda és Király Viktor nagyon régóta tagjai a sztárok világának. Mindketten énekesek, jó testvérek és mindig kitartottak a másik mellett, számukra a család, a kötelék valóban nagyon fontos szerepet játszik.

Soron kívül Reuters: 1,1 milliárdos segélycsomagot készül kiutalni az Egyesült Államok Ukrajnának 

Az évek alatt mindketten szerepeltek már műsorokban, érdekes kalandok részesei voltak. Legutóbb az Ázsia Expressz legújabb évadában játszottak, amit hónapokkal ezelőtt rögzítettek a TV2 kamerái.

Egyelőre semmit nem tudni, kivéve a névsort, illetve már kaphattunk már előzetest. Marics Petit szintén láthattuk akció közben, ahogyan például Gáspár Győzőt, Gáspár Beát, vagy Gelencsér Timit, az egykori szépségkirálynőt.

Lindáról és Viktorról is érkezett egy előzetes, nekik sem lehetett egyszerű dolguk, de hogy mi történt velük, csak később fogjuk tudni. Azonban az garantált, hogy lesznek fent és lent is, mint azt a videóban láthatjuk.

Görög Zita még mindig egy klasszis természetes szépség

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy elinduljon a nagy kaland a csatornán, ráadásul a koronavírus miatt évek teltek el. Linda és Viktor párosa már csak a testvéri kötelék miatt is nagyon érdekes lesz.