Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,604 $

Ázsia Expressz: Győzike és Gáspár Bea zokogni kezdtek az autóban, nem bírják

Fotó: Instagram/Ázsia Expressz

Takács Petra

2022. október 20. - 21:40

Drámai jelenetnek lehettek szemtanúi a nézők, miután Gáspár Bea és Győzike együtt omlottak össze az autóban ülve, mindketten zokogni kezdtek.

Minden tiszteletünk Gáspár Beáé és Gáspár Győzőé, mert noha vannak náluk sokkal fiatalabbak is a mezőnyben, tisztességes tempót diktálnak. Ne feledkezzünk meg arról, hogy az Ázsia Expressz sok esetben egy fizikai jellegű verseny.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

Rendkívül kemények a körülmények a forróságban futni, hajtani és cipekedni. Napi szinten versenyeznek, és közben feladatokat kell teljesíteniük, ami csak rátesz egy lapáttal, és ez csak egyre keményebb lesz.

Már csak amiatt is, mert fáradnak a sztárok, és a stoppolásokkal sok erejük megy el. Mentálisan és lelkileg sem könnyű, amiről Győzike is tudna beszélni, akárcsak Bea, mert voltak már mélyponton, nem egyszer.

Legutóbb a mezőny végére kerültek, ezzel pedig biztos hajszázóvá váltak, és nincsenek a legjobb esélyeik. Ugyanakkor az Ázsia Expresszben már láthattunk komoly fordulatokat, arra sem számíthattunk, hogy az Exatlon Hungary két sztárja lesz az első kieső.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2