Dollár
393,56 Ft
Euró
408,13 Ft
Font
472,40 Ft
Bitcoin
16,846 $

Ázsia Expressz: Győzike és Gáspár Bea lett a legnépszerűtlenebb páros

Fotó: Instagram/Ázsia Expressz
not image

Hujber Dávid

2022. október 17. - 22:32

Szimpátiaszavazást tartottak az Ázsia Expressz versenyzői, végül Győzike és Gáspár Bea végzett a mezőny végén, ami kicsit sem lepte meg őket.

Gáspár Győzőnek volt egy igen komoly vitája az előző héten Gelencsér Timivel és barátnőjével. Kemény pillanatok voltak, Szimi megpróbálta helyrerakni Győzikét, aki azonban nemigazán vette fel a dolgot.

Soron kívül Az Európai Unió Bírósága megvédte a paksi bővítést

Végül Győzike bocsánatot kért, de finoman jelezte, ez az egész egy színház és nem barátkozni jöttek a műsorba, hanem versenyezni. Király Lindával és Király Viktorral is volt egy kisebb csörtéjük, akik ugyancsak a mezőny végére sorolták őket a szimpátiaszavazáson.

Győzike és Bea pontosan tudta, hogy a mezőny végén fognak végezni a szavazáson, aminek az élén Nemazalány és a párja voltak. Ez kevésbé volt meglepetés, nagyon sokan kedvelik őket, ráadásul így előnyt is kaptak.

Az már inkább volt „sokk”, hogy Timi és Szimi csak Győzikét és Gáspár Beát tudta megelőzni a szavazáson. Nem számítottak erre, a középmezőnybe sorolták őket, így jelenleg ők sem túl népszerűek a többiek szemében.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2