Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Azok mehetnek a magyarországi Eb-meccsekre, akiket már beoltottak

Fotó: Illusztráció: Pixabay
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Magyarország már jelezte az UEFA felé, hogy azok vehetnek részt a nyári Európa-bajnokság labdarúgó mérkőzésein, akik már megkapták az oltásukat.

Sokakat érdekel, hogy mi lesz az Európa-bajnokság magyarországi mérkőzéseivel, közelebbről arról, hogy kik léphetnek be a stadionokba, kik azok, akik ott szurkolhatnak a csapatoknak a lelátókon. A kormányinfó ideje alatt erre is választ kaphattunk.

Soron kívül Az Újpest szerint kitalált a napokban megjelent Véber György interjú

Az UEFA április elejéig kért visszajelzést az Európa-bajnokágnak otthont adó országoknak arról, hogy beengednek-e nézőket a stadionokba. A kérdés arra irányult a kormányinfó ideje alatt, hogy Magyarország küldött-e már bármilyen jelzést a szövetség felé ezt illetően.

A válasz Gulyás Gergely minisztertől hangzott el, miszerint azok mehetnek az Eb-re, akik már megkapták az oltásukat. Erre pedig jó esély lehet, hiszen több millió vakcinát várnak addig az időszakig.

Hatalmas igazolásra készülhet a Liverpool, az egyik legendájukat hoznák vissza

„Mi azt jeleztük, hogy akiket beoltottunk, azok vehetnek majd részt az Európa-bajnokság magyarországi labdarúgó mérkőzésein, de miután az a tervünk, hogy május végéig mindenki oltást kaphat, aki szeretne oltást kapni, ezért egy júniusi, június közepi sporteseményről van szó, bízzunk benne, hogy addigra magunk mögött hagyjuk ezt a szörnyű időszakot.”