Dollár
395,11 Ft
Euró
408,84 Ft
Font
475,60 Ft
Bitcoin
16,207 $

Az M3-ason buktak le az üzemanyagtolvaj román kamionsofőrök

Pixabay

Bense Róbert

2022. szeptember 25. - 22:04

Hónapokon keresztül dézsmálták a gázolajat.

Vélhetően nem csak Magyarországon garázdálkodott az az a négy román sofőr, akik kamionos pihenőkben álló teherautókból fejtették le a gázolajat, és akik végül a az M3-as autópálya Kisasszonytéri pihenőjében buktak le.

Soron kívül Menczer 10 pontban üzent Gyurcsánynak: ez a legnagyobb különbség Orbán és közte

A rendőrség csütörtökön csípte fülön az elkövetőket, akik éppen „munkában” voltak, a lefoglalt eszközök alapján pedig nem most kezdték a mesterségüket. A gyakorlott férfiak szivattyú segítségével fejtették le ugyanis a gázolajat, miközben a megkárosított sofőr éppen pihenőjét töltötte.

Mivel az elkövetők is kamionnal közlekedtek, ezért nem keltettek feltűnést a parkolókban, összehangoltan álltak egymás mellé, az üzemanyagot társuk járművének takarásában fejthették át – számolt be róla a police.hu.

Az eddigi nyomozás során a hatóságok azt valószínűsítették, hogy a román állampolgárságú férfiak Magyarországon belül és szerte Nyugat-Európában több helyen is tevékenykedhettek.

A négy elkövetőt előállították, kettejüket, egy 48 és egy 23 éves román férfit kihallgatásukat követően őrizetbe vettek, a bíróság szombaton rendelte el a letartóztatásukat. Velük szemben lopás bűncselekmény elkövetése a gyanú.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.