Az egyik 3 éves megkéselt kislány hamarosan elhagyhatja a francia kórházat

Fotó: Unsplash/ev
Európa
not image

Takács Petra

Szerkesztő

A brit kislány állapota javulóban van, hamarosan távozhat az őt ápoló franciaországi kórházból, ahol szűrt sebekkel vették fel.

Mint arról már mindenki értesülhetett, kegyetlen támadás ért kisgyerekeket egy franciaországi játszótéren. A támadó sorra késelte meg a gyerekeket, majd közölték, hogy nem terrorista szándékkal tette ezt a késes férfi.

Soron kívül Itt vannak az Ötöslottó nyerőszámai

Mélységesen felháborította az embereket a történtek, ritka, amikor hasonló támadásra kerül sor. Az ügyész közben arról számolt be, hogy a támadásban megkéselt 3 éves brit kislány a következő napokban elhagyhatja a kórházat.

A francia Alpokban végrehajtott támadás példa nélküli, és a férfira a lehető legkeményebb büntetés várhat. Összesen négy gyermeket késelt meg, mellettük két felnőttel, akik szintén ellátásra szorultak.

A Sky News azt írja, francia bírák gyilkossági kísérlet miatt is előzetes vádat emeltek a gyanúsított férfi ellen. Ha bizonyítást nyer a bűnössége, és beszámítható, élete végéig rácsok mögé kerülhet, ahol a hierarchia legaljára kerülne a gyermekek megtámadása miatt.