Sajtó: Hollandiába igazol Kerkez Milos, ennyiért adta el az AC Milan

Fotó: Twenty20
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. január 29. - 11:36

Különböző sajtóértesülések már pletykálták, hogy a magyar válogatott játékos költözik, ezt pedig ő is megerősítette. 

Januárban felröppent a hír, hogy Kerkez Milos talán bemutatkozhat az AC Milan felnőtt csapatában, azonban ez végül nem történt meg, sőt, a 18 éves játékos Hollandiába igazol. 

A pletykát, miszerint a balhátvéd az AZ Alkmaar csapatában folytatja, a közösségi oldalán erősítette meg, ahol elrejtett egy fontos utalást, miszerint szombaton bejelentenivalója lesz, másrészt elköszönt korábbi csapatától – írja az M4 Sport

A játékos Instagramján is megjelent egy fotó, amely arról tanúskodik, hogy az éjszakát Hollandiában, egy amszterdami szállodában töltötte. 

Az M4 Sport ráadásul úgy tudja, hogy 1.7 millió eurót fizet az Alkmaar az olaszoknak a Kerkez játékjogáért, aki ezzel a Milan utánpótlásának második legdrágább futballistája lett. Az olasz sajtó úgy tudja, hogy 3.5 éves szerződést kötnek, amelyben nem szerepel visszavásárlási záradék. 

Kerkez Milos tavaly januárban került az AC Milan csapatához a Győri ETO együttesétől, az olaszok azonban csak az U19-es csapatnál számítottak rá. 

Az AZ Alkmaar jelenleg az Eredivisie ötödik helyén áll, húsz forduló után 36 pontja van, 12 pont hátrányban van a tabellát vezető Ajax-szal szemben.