Autóval rohant a bevásárlóközpontba egy amerikai sofőr… szó szerint

not image

Nagy Noel

2020.november.15 - 22:19

Egészen konkrétan felszántott egy bevásárlóközpontot egy sofőr az Egyesült Államokban, a látványos felvételen látszódik, hogy jóformán fék nélkül hajtott bele a központba

Egészen konkrétan felszántott egy bevásárlóközpontot egy sofőr az Egyesült Államokban, a látványos felvételen látszódik, hogy jóformán fék nélkül hajtott bele a központba – írja az NBS Montana beszámolója alapján az Index.

Az eset a Montana állambeli Columbia Fallsban történt csütörtök este, amikor egy Super One nevű bevásárlóközpontba gyakorlatilag fék nélkül hajtott bele a sofőr – írja az Index. Annyit biztosan tudni, hogy szerencsére nem történt személyi sérülés.

A lap szerint a sofőr saját elmondása szerint nem tud magyarázatot adni arra, hogyan sikerül ilyen erővel belehajtani fék nélkül a település bevásárlóközpontjába. A mutatvány jelentős anyagi kárt okozott, ugyanis a két mozgóajtót áttörte, valamint számos árupolcot is feldöntött.

Az egyik szemtanú által felvett videóban is jól látszik, hogy a vásárlók legnagyobb meglepődésére hatalmas csattanás borított be az üzlethelységet, majd egyszer csak ott termett az üzlet közepén egy személyi autó.

Ahogyan a felvételen is látszik, mintha egy forgószél söpört volna keresztül az üzlet egyes részein, földön hevertek a termékek, számos dolog eltörött. Az esetről készült videót alább tekinthetjük meg: