Clouds
21 Budapest
Dollár
345,51 Ft
Euró
370,58 Ft
Font
430,18 Ft
Bitcoin
27,122 $

Ausztrál Nagydíj: a hivatalos F1-es rajtrács

Fotó: EPA/JAMES ROSS
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hamarosan kezdődik az 2023-as F1-es Ausztrál Nagydíj, amiért érdemes lesz korán kelni, garantáltan remek szórakozás vár ránk.

Már nem kell sokat várnunk az ausztrál rajtra, alig pár óra, és a Forma-1 mezőnye még feljebb kapcsol. Lesz okunk arra, hogy nyitva tartsuk a szemeinket, már csak az időmérő edzésen történtek miatt is.

Soron kívül Óriási pénzt lehetett nyerni az Ötöslottón, itt vannak a nyerőszámok

Noha Max Verstappen húzta be a pole-t egy látványosabb körrel, nem voltak messze a Mercedesek. Kifejezetten biztató volt George Russell és Lewis Hamilton tempója, míg a Ferrarik tempót vesztettek.

Fernando Alonso megint közel van a tűzhöz az Aston Martinnal, bár most talán nehezebb dolga lesz, ha dobogóra akar állni. Még nehezebb dolga lett volna, ha Sergio Pérez nem csúszik ki az időmérőn, mert ezzel az utolsó helyre került.

Minden adott ahhoz, hogy egy izgalmas és látványos versenyt lássunk vasárnap reggel. Azok, akik nem szeretnek korán kelni, ugyancsak gondolkozzanak el az opción, mert az év eddigi legjobb versenye várhat ránk.

Mielőtt teljes mértékben a versenyre koncentrálnánk, nézzük meg alább a hivatalos rajtrácsot. Melbourne-ben már vasárnap hajnal van, a csapatok megkezdték a felkészülést, és rövidesen a versenyzők is megérkeznek a pályára.