Augusztusban esedékes a Honor Magic3 mobiltelefon bemutatója

Honor
not image

Kulcsár Péter

2021.július.20 - 23:04

Beigazolódott a szivárogtatók korábbi feltételezése, a Honor ugyanis bejelentette, hogy az augusztus 12-én esedékes nagyszabású show keretében lehullhat a lepel a Magic3 készülékről is.

A GSM Arena szúrta ki a kínai gyártó legújabb ízelítőjét, ami valójában egy poszter, melyen a Honor Magic3 modellszéria egyik darabjára szerelt kamera közeli fotója látható, ami a hátlapból csúcsosodik ki.

Hogy pontosan milyen specifikációval ellátott szenzorra számíthatunk, azt nehéz előrejósolni, hiszen még bennfentes iparági források sem tudtak érdemlegeset mondani annak kapcsán, milyen újítások érkezhetnek a Magic-széria következő képviselőjéhez.

A Honor Magic 2-t még 2018-ban dobták piacra, így lényegében három év után jelenhet meg az új készülék, amelytől valószínűleg ugyanolyan sikereket várnak, mint elődjétől.

Amit biztosra vehetünk, hogy a Magic3-on egészen biztosan jelen lesznek a Google szolgáltatásai és applikációi, mivel a Honor hivatalosan már nem a Huawei-hez tartozik, hanem külön márkaként funkcionál.

Érdemes lesz tehát figyelemmel követnünk a kínai gyártó augusztus 12-i bemutatóját, ahol rengeteg újdonságról hullhat le az a bizonyos lepel.