Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,612 $

Nem került közelebb a megállapodáshoz a bérekről az Audi és a szakszervezet

TÉMÁK:
#szakszervezet
Gyõr, 2020. október 7. Az Audi Hungaria által közreadott dátumozatlan fotón Európa legnagyobb tetõn kialakított napelemparkja látható Gyõrben, az Audi Hungaria Zrt. logisztikai központjában. 2020. október 7-én adták át az Audi Hungaria Zrt. logisztikai központjának tetején az Audi és az E.On együttmûködéseként több mint 4 milliárd forintból megépült 160 ezer négyzetméter területû napelemparkot, amely 36 ezer napelembõl áll. Ez közel ötezer háztartás éves energiaszükségletét termeli meg és több mint ötezer tonnával kevesebb károsanyag kerül a levegõbe. MTI/Audi Hungaria
Gazdaság
not image

Kolláth Benjámin

Szerkesztő
TÉMÁK

Újabb tárgyaláson van túl az Audi Hungária Zrt. és a cég szakszervezetének delegációja, de érdemi közeledés nem történt az álláspontok között.

Előzmény:

 

Kedden újabb forduló volt az Audi dolgozóit képviselő szakszervezet és a cégvezetés között, írja a Portfolio, azonban a munkáltató részéről nem történt ajánlattétel, így nem zárult sikerrel az ülés.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

A céget képviselő delegáció vezetője arról beszélt, hogy a jövő héten tud a tárgyalóasztalhoz ülni Gerd Walker, az AUDI AG termelésért és logisztikáért, valamint Xavier Ros, személyügyért és szervezetért felelős igazgatótanácsi tagja.

Ez az a tárgyalási forduló, ahova a legkorábban új ajánlattal tud érkezni a cégvezetés, emiatt egy másik, erre a hétre betervezett találkozót is törölni kellett.