Auchan: a piacon élen járó dízel árainkat literenként további 25 Ft-tal csökkentjük

Fotó: A drónnal készített képen a dunakeszi bevásárlóközpont 2023. március 22-én. MTI/Máthé Zoltán
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Az Auchan bejelentette, hogy a piacon élen járó dízel áraikat literenként további 25 forinttal csökkentik.

Az üzemanyag kérdése mindig is adott volt, rengetegen használnak autót, amit nyilván tankolni kell. Nem mindegy, hogy hol és mennyit tankolunk, különösen, ha nagyobb mennyiségről van szó.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

A többségnek figyelnie kell az árakat, mert a hónap végére több ezer forint is lehet a különbség, vagy még nagyobb összeg. Emiatt is érdemes követni az üzemanyag-árakat, amik foylamatosan változnak.

Az Auchan most nagy bejelentést tett, és úgy döntöttek, hogy a 25. születésnapjuk alkalmából dízel áraikat literenként további 25 forinttal csökkentik, hogy hatékonyabbá tehessék a spórolást az emberek számára.

„Egy újabb meglepetést hoztunk 25. születésnapunk alkalmából!” – írja az Auchan a hivatalos Facebook oldalán, amire sokan felkaphatták a fejüket, mert mindenki szeretne spórolni az üzemanyagon, különösen ebben a gazdasági helyzetben.

„A piacon élen járó dízel árainkat literenként további 25 Ft-tal csökkentjük, hogy hatékonyabb lehessen a spórolás! Sőt, ha nálunk tankolsz, akkor ráadásként még egy 10%-os kedvezménykóddal is megajándékozunk, melyet hipermartketeinkben érvényesíthetsz egész júniusban!”