Dollár
431,80 Ft
Euró
423,19 Ft
Font
482,06 Ft
Bitcoin
19,505 $

Beugrott a pontyok közé egy vlogger a budaörsi Auchanban

Fotó: YouTube/Cretins Kretének
not image

Takács Petra

2021. december 27. - 06:26

Legutóbbi videójuk tanulsága szerint ötvenezer forintos bírságot ért a youtuberól ismert trollcsatorna akciója, amiben az egyik csapattag bemászott a bevásárlóközpont pontyai közé.

Bizonyára elkerekedett a szemük azoknak a vásárlóknak, akik december 24-én a budaörsi Auchanban épp az ünnepi vacsorához keresték a hozzávalókat. Egy srác ugyanis látszólag hirtelen ötlettől vezérelve beugrott az élőhalaknak fenntartott akváriumba – írta meg a Szeretlek Magyarország

Persze aki kicsit is jártas a Kretének „munkásságában”, annak nem újdonság egy-egy ehhez hasonló prankvideó, ami természetesen ezúttal sem maradt következmények nélkül: ötvenezer forintos büntetés lett érte a jutalom.

Az egészben a legviccesebb talán a felvett jegyzőkönyv, melyben ez állt: „Nevezett személy az áruház területén alsónadrágra vetkőzött, majd a halaspultál található akváriumba belemászott és fürdött.”

A csattanó, hogy a csatorna tagjai a videó leírásában konkrétan gyűjtést indítottak, hogy ki tudják fizetni a bírságot. Ugyanakkor a trollokdás mellé egy karácsonyi jócselekedet is párosult, egy, a Vásárcsarnokból vásárolt halat ugyanis a Dunába engedtek.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.