Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

ATV: bejelentést tesz Gulyás Gergely szombaton

Fotó: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. február 9-én. MTI/Illyés Tibor
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Kocsis Máté a balatonfüredi frakcióülésről tartott sajtóesemény végén jelentette be, hogy Gulyás Gergely további tájékoztatással készül szombaton.

Az ATV arról számolt be, hogy Kocsis Máté a Fidesz frakcióvezetője azt mondta, nagyon kicsi az esélye annak, hogy végül nem szavazzák meg a parlamentben a svéd és a finn NATO-csatlakozást.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

Orbán Viktor miniszterelnök is támogatja a finn és a svéd csatlakozást a NATO-hoz. Emellett szintén az ATV kérdésére közölte Kocsis, nincs olyan javaslat, miszerint az állam átvenné a közvilágítást, még csak szándék sincsen erre, mivel ez az önkormányzatok feladata.

Az ATV a cikkében arról ír, hogy Kocsis Máté a sajtótájékoztató végén megerősítette, szombaton Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter ad további tájékoztatást. „Ezzel valószínűleg egy rendkívüli Kormányinfóra utalt.” – írja az ATV. A pontos időpont egyelőre nem ismert, így lehet délelőtt, vagy kora délután is.