Dollár
395,18 Ft
Euró
408,17 Ft
Font
473,67 Ft
Bitcoin
16,421 $

Legalább négy átok és három rontás került Győzikére (videó)

Fotó: YouTube/LifeTV

Takács Petra

2021. október 21. - 00:08

Győzike komoly, súlyos diagnózist kapott, több átok és rontás is került rá, de Marika dupla pénzért vállalta, hogy megfosztja ezektől.

„Én nekem ne mutatkozzon be, mert a rontás az kézfogással terjed.” – mondta Marika az ajtóban, miközben Bea a háttérben figyelt, és hallgatott. Győző felesége nagyon sok mindent látott és hallott már, de ez neki is új volt.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

Győző a Van életünk stábja előtt elmondta, Marika szimpatikus volt számára, független attól, hogy nem akart vele kezet fogni. „Az nem tetszett, hogy nem fogott velem kezet, de megértem, hogy ne adjam át neki a…”

Marika azt tanácsolta, hogy Győzike soha ne fogjon kezet senkivel, míg Bea szerint Marika egy boszorkány, aki ezt tagadta. „Ez komolyan ide hívatott egy ilyen nőt, aki állítólag, de csak állítólag le fogja tudni venni a házról, meg rólunk a rontást.”

Győzike és Krisztián megtalálta Zolit, hihetetlen sztori (videó)

Bea meg volt győződve róla, hogy Marika inkább volt boszorkány, mint „ördögűző”, és ha ezentúl valami rossz történik velük, akkor az neki lesz köszönhető. „Teljes mértékben, és akkor majd Győző majd leshet.”

Lapozó: 1 2