Clouds
21 Budapest
Dollár
352,70 Ft
Euró
387,92 Ft
Font
435,24 Ft
Bitcoin
23,785 $

Videós összefoglaló a Liverpool fontos győzelméről az Aston Villa ellen

Fotó: EPA/Tim Keeton
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Minden győzelem fontos az angol bajnokságban, d ez most különösen az volt a Liverpool számára, mely még mindig esélyes a BL-helyekre.

Egyelőre több mint felemás a Liverpool új szezonja, messze nem hozzák azt, amit tavaly. A bajnokság megnyeréséhez nagyobb csoda kellene, hiszen 25 pontot számolnak a 6. helyen, míg az Arsenal már 40-nél jár.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Klopp csapatának egyetlen reális célja lehet, hogy bejusson a TOP-4-be, és kvalifikálják magukat a Bajnokok Ligája következő évadára. Erre lehet esélyük, bár nagyon nehéz dolguk lesz, hiszen a Newcastle United idén topcsapatként teljesít.

Az mindenképpen jó hír számukra, hogy megszerezték a Manchester United egyik legnagyobb kiszemeltjét, és ez talán döntő lehet a bajnokságban. A Manchester United egyelőre a Liverpool előtt áll, de ha nem hozza a kötelezőt kedd este, akkor már magukra is húzták az ősi riválist.

A Liverpool a feljövőben lévő és veszélyes Aston Villa otthonában lépett pályára hétfőn a világbajnoki szünetet követően. Salaha már az 5. percben jelezte, hogy komolyan gondolják a dolgot, hálás is volt Robertson passzáért.

A 37. percben Salah volt az előkészítő, Van Dijk pedig nem hibázott. Ugyan az 59. percben Watkins révégén izgalmasabbá vált a meccs, a 81. percben a 18 éves Bajcetic lezárta a kérdést, és 3-1-re nyert a Liverpool.