Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,094 $

Mióta itt jártál:

Összefoglaló videó az Arsenal és a Newscastle nagy meccséről

Fotó: EPA/Neil Hall
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Arsenal nem lehet túl boldog, mivel két nagyon fontos pontot veszítettek a Newcastle ellen, akik továbbra is ott vannak a tűz közelében, és legutóbb nem egy ziccert hagytak ki.

Ha ránézünk a tabellára, egy nagyon megerősödött Manchester Unitedet is látunk, akik sokáig szinte teljesen esélytelenek voltak a bajnoki címre. Az elmúlt időszakban azonban változás állt be, többek között a Real Madridtól érkezett Casemiro-nak köszönhetően is.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Ugyan a hátrányuk még mindig 9 pont, ez nem ledolgozhatatlan, és jönnek a hatpontos rangadók, amik kvázi eldönthetik, mire számíthatnak a következő hónapokban. Az viszont tény, hogy igencsak kihasználták a riválisok pontvesztéseit.

Az Arsenal és a Newcastle fontos pontokat veszített az első és a harmadik helyen. A tulajdonosváltás óta a „szarkák” komoly erőt képviselnek, így a londoniak nem lehettek túl nyugodtak, még hazai pályán sem.

Kisebb csoda, hogy végül egyetlen egy gól sem esett a kedd esti mérkőzésen, szemben a közel tíz sárga lappal. Mindkét csapatnak fontos lett volna a győzelem, és ez egy olyan eredmény, aminek inkább az Arsenal örülhet, tekintve, hogy mekkora helyzeteket hagyott ki az ellenfél.

Alább az izgalmas és látványos összefoglaló videót nézhetjük meg, mindkét oldalon voltak nagyobb helyzetek, de azok alapján a Newcastle-nek kellett volna győznie, és nem is egy góllal.