Baseballütővel támadtak rá az Arsenal játékosára, lenyűgözően vágott vissza (videó)

Gabriel, az Arsenal (j) és Joshua King, a Watford játékosa az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott 2021. november 7-i mérkõzésen Londonban. MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga
not image

Borbély Fanni

2021. december 1. - 14:46

Gabrielt még augusztusban támadták meg egy baseballütővel, de az Arsenal játékosa nem habozott, és ellenállt támadóinak.

Az augusztusi támadásról most előkerült egy felvétel, amikor is az Arsenal játékosára saját otthonában támadtak rá, és baseballütővel fenyegetőzve az autóját követelték. A brazil szerencsére ellenállt, és nem hagyta harc nélkül a dolgot.

Gabriel és egyik barátja épp egy londoni esti kiruccanásból tértek haza, amikor rájuk támadtak baseballütővel, és megütötték, miután kiszállt az autójából. A brazil elég nagy ütést kapott, ám ennek ellenére is volt annyi lélekjelenléte, hogy megvédje magát, mire a támadó elmenekült a helyszínről.

CSATLAKOZZ A LINER.HU-HOZ: FŐÁLLÁSÚ SZERKESZTŐT KERESÜNK

A Marca beszámolója szerint a helyszínre kiérkező rendőrök elmondták, hogy bár nem történt sérülés, elég nagy volt a felfordulás, mivel az elkövetők két olyan emberbe kötöttek bele, akik nagyon is képesek megvédeni magukat.

Az egyik elkövető menekülés közben elhagyta a sapkáját, mely kulcsfontosságú bizonyítékként szolgált a nyomozás során, és ennek segítségével sikerült DNS-mintát nyerni a támadó beazonosításához. Sajnos nem egyedi, hogy megtámadják a focistákat: szintén az Arsenal játékosát, Sead Kolasinacot és Mesut Özilt fegyveresek akarták kirabolni, de sikeresen visszaverték azt.