Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Az Arsenal edzője pályafutása legérzelmesebb pillanatát élte át

MTI/EPA/Andrew Yates
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Úton a bajnoki cím felé az Arsenal, újabb nehéz meccsen vannak túl.

Mikel Arteta nem tudta elrejteni örömét a Bournemouth elleni hazai mérkőzést követően, melyen az Ágyúsok kétgólos hátrányból fordítottak. A győztes gól a lefújás előtti pillanatokban született.

Soron kívül Nem kell aggódni, a következő napokban sem lesz hiány tojásból

Az izgalmas bajnokit követő sajtótájékoztatón Arteta elmondta, hogy edzőként ez volt a „legérzelmesebb pillanata” a pálya mellett, kiemelve a játékosok és a csapat szurkolói közötti szoros köteléket.

„Az út, amit együtt tettünk meg, igazán különleges. Négy meccset zsinórban megnyerni nagyon nehéz a Premier League-ben. Hármat egyetlen hét alatt még nehezebb” – nyilatkozta Arteta, utalva az Arsenal formájára.

„Ez több hitet kell, hogy adjon” – tette hozzá, elmondva, hogy több dolog is volt, ami nem a csapata mellett szólt, ám ezeken felülkerekedve végül sikerült begyűjteni a három pontot. További pozitívumként emelte ki, hogy hátrányból sikerült megtalálni a módot a fordításra.

Az Arsenal jelenleg öt ponttal vezeti a bajnokságot a szorosan tapadó, és az elmúlt hetekben szintén hibátlan Manchester City ellen. Pep Guardiola csapata az elmúlt időszakban gyengélkedő Newcastle együttesét múlta felül a hétvégi bajnokin – emlékeztetett a 90min.com.