Dollár
431,30 Ft
Euró
422,60 Ft
Font
481,14 Ft
Bitcoin
19,711 $

Megállíthatatlan az Arsenal: összefoglaló videó a Bournemouth elleni győzelemről

Fotó: EPA/ANDY RAIN
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 21. - 10:38

Az Arsenal nagyon jól kezdte az idényt, eddig nem hibáztak, és a Bournemouth ellen rendkívül jó teljesítményt nyújtottak.

Hosszú évek óta remélik az Arsenal rajongói, hogy most végre újra harcban lehetnek a címért. Sokszor kezdett már nagyon erősen a legendás londoni klub, majd az esetek többségében megtört bennük a lendület.

Néha mindez megmagyarázhatatlan, máskor pedig egy sérüléshullám szól közbe. Jelenleg minden a helyén van, és noha csak két forduló telt el a Premier League új kiírásából, abszolúte bajnokesélyesnek tűnik a csapat.

Legutóbb a Bournemouth-ot győzték le idegenben, noha előzetesen arra lehetett számítani, hogy ez nem lesz olyan könnyű menet. Már az 5. percben megvolt a vezetés, Odegaard talált be, aki 6 perccel később megduplázta az előnyt.

Az első gólt egy különösen látványos támadás előzte meg, a Real Madrid korábbi játékosa pedig jó helyen állt, és a második találatánál szintén résen volt. Az 54. percben már Saliba köszönt be, addig a 72-ben Jesus, bár ezt a találatot végül nem adták meg les miatt.

Jesus több gólt is lőhetett volna, akár kiütéssel is végződhetett volna a mérkőzés, de az Arsenal így sem lehet boldogtalan, kapott gól nélkül utazhattak haza, miközben hármat lőttek. Az összefoglaló videóból pedig minden kiderül, többek között az is, hogy milyen gyorsan és energikusan játszik Arteta csapata.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.