Részeg volt a sofőr, aki autójával lezuhant az Árpád hídról

Egy közösségi autómegosztó összetört jármûve Budapest XIII. kerületében az Árpád hídnál 2021. július 25-én. Az elektromos autó a híd Budára vezetõ felhajtójánál áthajtott a járdán és kerékpárúton, majd a korlátot áttörve lezuhant. A balesetben hárman megsérültek. MTI/Lakatos Péter
not image

Nagy Noel

2021. július 25. - 20:52

Friss információk láttak a napvilágot az egészen furcsa mai esetről, mely szerint egy autó átszakította a szalagkorlátot és lezuhant a hídról.

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, lecsúszott a hídról, átszakította a szalagkorlátot és egy parkolóba zuhant egy autós Budapesten, a XIII. kerületben, az Árpád-híd pesti hídfőjénél.

A Katasztrófavédelem akkor arról számolt be, hogy a jármű vezetője és két utasa is megsérült, az esethez pedig hivatásos tűzoltókat is riasztották, akik áramtalanították a járművet.

Most a Tények beszámolójából pedig kiderült, hogy a sofőrt az esetet követően megszondáztatták és pozitív lett, így ittas volt akkor, amikor a baleset történt.

Az is kiderült, hogy a sofőr a Váci út felől a Népfürdő utcai lehajtóra kanyarodott éppen, amikor elvesztette uralmát a jármű felett és átszakította a híd acélkerítését.