Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,29 Ft
Bitcoin
27,124 $

Árpa Attila még mindig az egyik legjobb pasi, de nem ismerkedik

Fotó: TV2
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Hiába olvadoznak tőle a nők, Árpa Attila jelenleg nem ismerkedik, nincs kedve hozzá, mindez most nem fér bele nála.

Árpa Attila szinte mindig úton van, nem is oly rég Indiában forgatott. Láthatta mindenki, hogy még mindig nagyon jóképű, imádják a nők, de valamiért nincs szerencséje a szerelemben, és most mindez nem is fér bele nála.

Soron kívül Most emeltek vádat egy férfi ellen, aki 2013-ban megerőszakolt egy 17 éves lányt

Megjegyezte, nincs magánélete, és ez olyannyira igaz, hogy még szinglinek sem mondhatja magát. Ez most egy ilyen szakasz az életében, de nem aggódik, mert mindig van mit tennie, és a kislánya a legfontosabb számára.

„Nincs magánéletem, egyáltalán nincs. Annyira, hogy még szinglinek sem mondhatom magam. Egyszerűen nincs késztetésem arra, hogy párkapcsolatban éljek.” – idézte a Bors a cikkében a sikeres színészt.

Árpa jelenleg nem keres kapcsolatot

Elismeri, A Nagy Ő után voltak próbálkozásai, szerette volna megtalálni azt a nőt, akivel boldog lehet, de mindez nem tartott tovább pár napnál. Rájött, hogy az élete jelenlegi szakaszában ez most egyáltalán nem fontos.

„Regisztráltam például a Tinderre, ahol három nap után letiltott a rendszer, mert kamuprofilnak jelölték meg az oldalam. Nem is bánom.” – fogalmazott Árpa, aki ha meglát egy csinos nőt a közösségi médiában, eszébe sincs ráírni, nem akar ismerkedni. „Nem vonz egy új ember és az ő új szokásai, a rigolyái, a megismerés izgalma. Másképpen töltődöm most.”

Úgy fogalmazott, cölibátusban él, és ha nem dolgozik, a kislányával van, akivel sok időt tölt együtt. Ennél nincs is számára fantasztikusabb dolog, illetve ott vannak a barátai, akik évtizedek óta mellette állnak.