Clouds
21 Budapest
Dollár
353,19 Ft
Euró
385,28 Ft
Font
431,84 Ft
Bitcoin
23,659 $

Kiderült, miért nehéz most szerelmesnek lennie Árpa Attilának

Fotó: TV2
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Árpa Attila szinte mindig mozgásban van, és a szabadidejét a kislányával tölti, így jelenleg igen nehezen férne bele egy kapcsolat az életébe, bár nem is lehetetlen.

Árpa Attilát az egész ország ismeri, és nagyon sok nő randizna vele, ám ez nem ilyen egyszerű. Igent mondott A Nagy Ő legutóbbi évadára, amit még 2022 nyarán forgattak, melynek a végén csak egy lány maradhatott.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Noha Attila választott, nem lett belőle kapcsolat, ugyanakkor jó barátok lettek. Azóta sem változott sokat a helyzet, a színész rengeteget dolgozik, most épp Indiában forgat, ahol felkérték egy szerepre.

Amikor pedig nem dolgozik, és hétvége van, a lányával tölti a szabadidejét. Emellett ott van az anyukája, akivel szintén foglalkozni kell, mivel tavaly sztrókja volt, és nincs a legjobb egészségügyi állapotban.

„Úgyhogy nem ez a legmegfelelőbb időszak, hogy ismerkedjek, mivel a prioritásaimnak csak a végére tudna kerülni a kisasszony.” – idézte a Blikk Attilát, aki ettől függetlenül szeretne szerelmes lenni, és megtalálni azt a nőt, akivel leélheti az életét.

„Számomra az egyik legfontosabb egy nőben, hogy legyen tisztában azzal, én ki vagyok, mert amit a műsorban látnak az emberek, az csak részben tükrözi a valóságot.” Ennek kapcsán elárulta, míg A Nagy Ő-ben mindig nyugodtnak és megfontoltnak tűnt, valójában ennél sokkal impulzívabb.

Kiderült például, hogy gyakran él át érzelmi magaslatokat és hullámvölgyeket is. Emiatt nem talál könnyen párt maga mellé, de nem adja fel, és reméli, egy nap ötödik alkalommal is szerelmes lesz.

Még több bulvár: Csuti az új kapcsolatáról beszélt