Clouds
21 Budapest
Dollár
353,32 Ft
Euró
385,28 Ft
Font
431,82 Ft
Bitcoin
23,546 $

Mióta itt jártál:

Argentínában az őrület fogalma új értelmet nyert

TÉMÁK:
#Katari vb #vb 2022
Buenos Aires, 2022. december 20. A katari labdarúgó-világbajnokságról gyõztesen hazatérõ argentin válogatottat köszöntik szurkolók a játékosok autóbuszos diadalmenetén Buenos Airesben 2022. december 20-án. MTI/AP/Victor Caivano
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Egy drukker ráugrott a válogatott buszára, majd még a hordágyon is ünnepelt.

Nem mindennapi képsorok érkeznek Argentínából, Buenos Airesben napok óta mindenki örömmámorban úszik, milliók ünneplik a válogatott világbajnoki győzelmét az utcákon és a tereken.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Mostanra már a csapat is hazatért, az őrület pedig még tovább erősödött, ahogy a nemzeti hősökként kezelt játékosok végre kézzelfogható közelségbe kerültek. Nem véletlen, hogy sokan szeretnének velük valamiféle közös emléket.

Buenos Aires, 2022. december 20. A katari labdarúgó-világbajnokságról gyõztesen hazatérõ argentin válogatott buszos diadalmenetére gyülekeznek szurkolók Buenos Airesben 2022. december 20-án. MTI/EPA/EFE/Alan Eidelstein

Így történhetett meg az, hogy a csapatbuszos ünnepi menethez néhányan nem csupán sétálva csatlakoztak, hanem felüljárókról ugráltak rá a buszra. Volt olyan, akinek sikerült, és olyan is, akinek nem.

Egy férfi elvétette az időzítést és lecsúszott a busz hátuljáról egyenesen az utána érkező tömegbe, majd az aszfaltra. Láthatóan óriási szerencséje volt, hiszen eszméleténél maradt, és még a hordágyon is az ünneplésen járt az esze.

Nem mindenki volt azonban ilyen szerencsés, egy férfi egy épület tetején ugrált, ami beszakadt alatta. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem tudták megmenteni az életét. A parádét végül félbe is kellett szakítani, a milliós tömegből az argentin válogatott tagjait helikopterrel kellett kimenekíteni, mivel a busz nem tudott továbbhaladni a tömeg miatt.