Dollár
391,89 Ft
Euró
412,34 Ft
Font
478,09 Ft
Bitcoin
16,850 $

Katari vb: műteni kell a saját kapusával ütköző szaúdi játékost

TÉMÁK:
#Katari vb #vb 2022
Fotó: EPA/Noushad Thekkayil
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Nem úszta meg súlyos sérülés nélkül a nagy erejű ütközést Yasser Al-Shahrani, akinek egy arcműtéten kell átesnie.

Kellemetlen jelenetek borzolták a kedélyeket az Argentína-Szaúd-Arábia mérkőzésen, ahol egy szerencsétlen szituáció következtében Yasser Al-Shahrani arca nagy erővel találkozott saját kapusának térdével, mely után néhány pillanatig mozdulatlanul feküdt a földön.

Soron kívül Csak találgatás: nincs még megegyezés a Liu-fivérek távozásáról

Az eset amiatt is nagy visszhangot kapott, amiért a játékvezető a történtek után nem állította meg rögtön a játékot, annak ellenére sem, hogy a kapus azonnal jelezte, hogy komoly lehet sérülés.

Mint végül kiderült, Mohammed al-Owais kapusnak lett igaza, ugyanis a szaúdi futballszövetségtől érkező hírek szerint Al-Shahraninak a katari vizsgálatok után vissza kell térnie Szaúd-Arábiába, ahol egy arcműtéten kell átesnie, számolt be róla az Al Arabiya.

“Yasser Al-Shahrani jelenleg úton van a rijádi Nemzeti Gárda kórházba, ahol a következő órákban megműtik. A szaúdi futballszövetség részéről mindenki gyors felépülést kíván a játékosnak”, nyilatkozta a szövetség szóvivője.

Egyes lapok meg nem erősített információk alapján arról is írtak, hogy Al-Shahraninak több helyen is eltört az állkapcsa, ami miatt belső vérzés is kialakult nála.

A fentiek alapján szinte biztosra vehető, hogy a játékos számára a parádés kezdés ellenére is véget érhetett a katari világbajnokság, ám ezzel kapcsolatos megerősítés egyelőre nem érkezett a csapat háza tájáról.