Dollár
426,35 Ft
Euró
421,07 Ft
Font
481,56 Ft
Bitcoin
19,975 $

Az Apple kínai beszállítója eleshet a nagy megrendelésektől, miután az Apple rajtakapta, hogy megváltoztatta az iPhone 13 kijelzőjét

Apple
not image

Borbély Fanni

2022. május 22. - 22:40

A kínai beszállítónak 30 millió kijelzőt kellett volna legyártania, ám miután fény derült a turpisságra, az Apple is lépni fog.

A kínai kijelzőgyártó, a Beijing Oriental Electronics valószínűleg utolsó megrendelését szállította le az Apple-nek, miután kiderült, hogy önhatalmúlag megváltoztatta az iPhone 13 kijelzőjének eredeti gyártási terveit, mindezt azzal a céllal, hogy a lehető legtöbb termék hibátlan legyen.

Soron kívül Diákjai előtt esett össze egy tanárnő, kollégája kezdte meg az újraélesztését

A cél nemes volt ugyan, a kivitelezés azonban már kevésbé: az Apple tavaly októberben bízta meg a kínai vállalatot, hogy gyártsa le az iPhone 13 kijelzőjét, ám az üzletnek május elején vége is szakadt, miután az Apple rajtakapta a céget, hogy tudta nélkül megváltoztatta a kijelző kialakítását – számolt be a Verge.

A kínai vállalat vezetése pedig most foghatja a fejét, hiszen rájuk lett volna bízva az iPhone 14 OLED-kijelzőjének gyártása is, ám ezek alapján egyre csekélyebb az esély az üzlet folytatására. A 30 millió darabos megrendelést így az Apple valószínűleg átadja a két elsődleges szállítónak, az LG Display és a Samsung Display-nek.