Clouds
21 Budapest
Dollár
368,35 Ft
Euró
394,34 Ft
Font
441,48 Ft
Bitcoin
23,093 $

Az Apple Európára is kiterjeszti DIY-szolgáltatását

TÉMÁK:
#Apple #Európa
Fotó: Unsplash/Daniel Korpai
Mobil
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Aki elég bátor ahhoz, hogy otthon próbálja megjavítani Apple-termékét, most nagyon fog örülni, ugyanis a vállalat Európára is kiterjeszti DIY-szolgáltatását.

Az Apple kiterjeszti DIY-szolgáltatását Európára és az Egyesült Királyságra is, ami remek hír azon bátor felhasználók számára, akik egyedül kívánják megjavítani elromlott iPhone-jukat, vagy épp Macjüket az Apple saját szerszámaival, képernyőivel és akkumulátoraival.

Soron kívül USGS: eddig legalább 100 utórengés volt Törökországban

Noha a magyaroknak még kicsit várnia kell a szolgáltatásra, a Guardian jelentése szerint a techcég Belgiumra, Franciaországra, Németországra, Olaszországra, Lengyelországra, Spanyolországra, Svédországra, Németországra és az Egyesült Királyságra is kiterjeszti DIY-programját.

Fontos megjegyezni, hogy a tavaly az Egyesült Államokban indított programban kizárólag a 2020 után forgalomba hozott iPhone-okhoz és Macekhez lehet vásárolni eredeti alkatrészeket és javítókészleteket.

Maga a szolgáltatás részletes használati utasításokat és alkatrészeket is kínál számos gyakori szervizmunkához, többek között a megrepedt képernyőkhöz.

Ezen a ponton pedig szintén fontos említést tenni arról is, hogy az iPhone-ok szétszerelése az egyik legnehezebb feladat az összes létező márka közül, így nagyon komoly odafigyelést, szakértelmet, türelmet, gyakorta óvatos melegítést, feszegetést és egészen komoly mennyiségű apró csavar kiszedését igényli a feladat.