Dollár
383,19 Ft
Euró
392,47 Ft
Font
464,06 Ft
Bitcoin
24,818 $

Legkorábban április végén lesz elérhető az Apple elérhető árú okostelefonja

Apple
not image

Kulcsár Péter

2022. január 21. - 08:42

A Display Supply Chain Consultants elemzőcég vezérigazgatója, Ross Young szerint biztosra vehető, hogy 2022-ben megjelenik a korábban szivárogtatók által beharangozott iPhone SE+ 5G mobiltelefon.

Az új modell kijelzőpaneljeinek gyártása ebben a hónapban kezdődik, ami azt jelenti, hogy az Apple április végén vagy május elején mutathatja be az SE+-t, és ugyanebben az időszakban kezdheti meg a megrendelések kiszállítását.

Soron kívül Eljött a nap, újra jár a 3-as metró a déli szakaszon

Az iPhone SE+ 5G az eddigi szivárogtatások alapján a régi dizájnt fogja használni, azonban még nem tudni, hogy maradnak-e a 4,7 hüvelykes, Touch ID-vel ellátott kialakításnál, vagy esetleg modernizálni fogják az 5G-s csatlakoztathatóság mellett a készüléket.

A 2020-as SE modell az Apple A13-as lapkakészletével működött, és 4G modemmel volt felszerelve, az viszont könnyen elképzelhető, hogy a ráncfelvarráson átesett új okoseszközt már az iPhone 13-as sorozatnál is használt A15-ös chipsettel és Snapdragon X60 modemmel szerelhetik fel – írta az Apple Insider.

Ha hihetünk a bennfentes iparági forrásoknak, akkor az iPhone SE+ 5G állítólag az új iPad Airrel együtt jelenik meg, ami szintén az A15-ös lapkakészlettel érkezik majd, előreláthatólag – a globális chiphiány enyhülésétől függően – valamikor április vége, illetve május eleje környékén.