18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
403,48 Ft
Euró
406,92 Ft
Font
479,80 Ft
Bitcoin
21,849 $

Horvátországba indultak nyaralni, az anya gyermekei szeme láttára vesztette életét egy balesetben

Fotó: Twenty20
not image

Borbély Fanni

2022. június 27. - 01:45

Borzasztó tragédia történt Zalalövőnél: egy család nyaralni indult, ám balesetet szenvedtek, melynek következtében az anya gyermekei szeme láttára életét vesztette.

Horvátországba ment nyaralni két kislányával az a 38 éves nő, aki szörnyethalt egy balesetben Zalalövőnél. Az anya vezetett, áttért a szembesávba és összeütközött egy kamionnal. Nyolc éves kislányát válságos állapotban vitték el a mentők, de a másik, hat éves gyerek is súlyosan megsérült. Hernádkak közelében két autó karambolozott, a vétlen kocsi ki is gyulladt, a sofőr bennégett.

A Tények riportja szerint a Zalalövő közelében történt tragikus baleset azt követően következett be, hogy egy 38 éves anya és két gyermeke autóval indultak Horvátországba nyaralni, amikor az anya áttért a szembesávba, ahol összeütközött egy szemből szabályosan érkező kamionnal.

A 38 éves nő azonnal életét vesztette. A hivatásos tűzoltókat is riasztották a helyszínre, akik a mentősök segítségével kiemelték a sérültet a járműből, majd feszítővágóval felfeszítették az autót és kiemelték az elhunyt édesanya holttestét is.

A Tények információi szerint a család nyaralni indult Horvátországba, azonban az anya elaludhatott vezetés közben, így következhetett be a tragikus baleset. A 6 és a 8 éves kislányokat a mentők vitték kórházba, ám az idősebb lány állapota jelenleg válságos.