Újabb riválist kaphat a Real Madrid a sztárvédőért folytatott harcban

Fotó: Twitter/Chelsea FC
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 19. - 08:29

Továbbra is a Chelsea-nél pattog a labda, mert ha megadja a játékos által kért összeget, akkor a ReaL Madrid sem tud mit tenni.

Antonio Rüdiger 28 éves, jövő márciusban tölti be a 29-et, tehát hamarosan pályafutása utolsó szakaszába ér. A következő 2-3 év lehet a legmeghatározóbb számára a formáját illetően, így közel sem mindegy, hogy milyen szerződést ír alá.

A német válogatott védő 2017 óta szolgálja a Chelsea-t, előtte Olaszországban és Németországban játszott. A Premier League-ben is letette a névjegyét, de úgy tűnik, hogy hamarosan csapatot válthat, és könnyen lehet, elhagyja Angliát.

Mint arról a Fichajes is beszámolt, a megoldatatlan szerződéses helyzet miatt a következő átigazolási időszak egyik legnagyobb fogása lehet a német védő. Eddig a Real Madrid volt a legnagyobb kérője, ahol nagyon szeretnék megerősíteni vele a védelmet Varane távozását követően, aki a Manchester United játékosa lett.

Az EPSN szerint azonban konkurenciát kapott a Real Madrid, mert a Tottenham is érdeklődik a városi rivális sztárja iránt. Hozzájuk csatlakozik a PSG, akik rendre hatalmas fizetésekkel szerzik meg a sztárokat, sokszor ingyen a lejárt szerződésük miatt.

Rüdiger 12 millió font körüli összeget kér azért, hogy aláírja az új szerződését Londonban, addig a vezetőség egyelőre „csak” 9 milliót kínál számára. Egyelőre egyik fél sem lépett az ügy érdekében, hogy megoldást találjanak a kérdésre, és ha ez így megy tovább, külön utakon folytatják tovább.

A PSG tagadja Messi fizetését, és kissé be is pöccentek

Koundé nagy célpontja a Chelsea-nek, és ha Rüdiger megy, kiváló helyettese lehet a 22 éves francia védő, akit a Real Madrid is szeretne a soraiban tudni. Nyáron a Manchester United is komoly érdeklődést mutatott iránta, ám a Sevilla nem volt hajlandó megválni az egyik legjobbjától.