A Barca most a Manchester United csatárát szemelte ki magának

Fikayo Tomori, az AC Milan (j) és Anthony Martial, a Manchester United játékosa a labdarúgó Európa-liga nyolcadöntõjében játszott Manchester United - AC Milan mérkõzésen Manchesterben 2021. március 11-én. MTI/EPA/Peter Powell
not image

Borbély Fanni

2021. november 29. - 02:15

Mateu Alemany tett egy kitérőt Manchesterbe, ahol a 25 éves csatár iránt is érdeklődött.

Egyértelmű, hogy a Barca elsődleges célpontja Ferran Torres, hogy megerősíthessék a kissé meggyengült támadószekciót, a játékos megszerzése azonban nem olyan egyszerű, hiszen olyan összeget kérhetnek érte, amit a Barca jelenlegi gazdasági helyzetére való tekintettel nehéz lenne kimatekozni.

Mivel Ferrannal kapcsolatban megkezdődtek a tárgyalások, a Barca kapva kapott a lehetőségen és a közelmúltbeli manchesteri kiruccanás alkalmával egyúttal Anthony Martial után is érdeklődtek. A sport.es úgy értesült, a Barca futballigazgatója, Mateu Alemany személyesen akart érdeklődni a játékos iránt, ugyanis helyzete egy kicsit megváltozott a klubnál.

CSATLAKOZZ A LINER.HU-HOZ: FŐÁLLÁSÚ SZERKESZTŐT KERESÜNK

Ronaldo és Jason Sancho érkezésével ugyanis kissé háttérbe szorult, és eddig mindössze 357 percet töltött a pályán. Az is igaz, hogy sérülése miatt kiesett egy kis idő a felépüléssel, így sokkal kevesebb időt tudott a pályán tölteni, mint amennyit szeretett volna.

2015-ben a Monacótól igazolt a klubhoz 60 millió euróért, s bár érkezésekor még kitűnt játékával és remekül teljesített, mára sokat veszített egykori lendületéből. A Manchester Uniteddel 2024-ig írt alá, és már egy ideje a Barca listáján szerepel, így nem meglepő, hogy a futballigazgató is személyesen érdeklődött iránta, mivel esélyes, hogy kölcsönben távozhatna a jövő téli piacon.