A Barca finoman jelezte Messi utódjának a dolgot

not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. szeptember 16. - 18:19

Ansu Fati egy informális vacsorán vett részt, a Barcelona kényes pénzügyi helyzetéről és a fizetéséről beszélgetett Jorge Mendes játékosügynökkel.

Ansu Fati, a Barcelona fiatal játékosa tegnap este a barcelonai Via Veneto étteremben vacsorázott Jorge Mendes játékosügynökkel. A találkozón Ansu családja is részt vett, majd este 11 óra körül a Barca sportigazgatója, Mateu Alemany is csatlakozott hozzájuk.

A Mundo Deportivo információi szerint, mielőtt Alemany megérkezett volna, Mendes közölte Ansuval és a családjával, hogy a klubja teljes mértékben megbízik benne, elkötelezettek a közös munka mellett, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy Lionel Messi távozása után ő örökölte meg az ikonikus 10-es számú mezt. 

Mendes tanulmányozta a játékos szerződéshosszabbításának tervezetét, és elmondta nekik, hogy a klub gazdasági helyzete arra kényszeríti őket, hogy csökkentett fizetést adjanak a játékosnak, amely azonban a jövőben növekedhet. 

Ansu és családja teljes mértékben megérti és elfogadja a kialakult helyzetet, a 18 éves játékos pedig továbbra is elsődleges céljának tartja, hogy megújítsa a szerződését a jelenlegi helyzethez igazodva. Bár Mendes és Alemany még nem ültek le tárgyalni, egyértelmű, hogy a játékos és a klub szándékai ugyanabba az irányba mutatnak. 

Júniusban, amikor Fati és Riqui Puig bemutatták a Barcelona szerelését a szezonra a Camp Nouban, előbbi azt mondta a sportigazgatónak, amikor megkérdezték a szándékairól, hogy az a célja, hogy a katalánoknál maradhasson. Ansu ezzel a klubbal akar sikereket elérni, és hallani sem akar arról, hogy más alakulathoz szerződjön.