Clouds
21 Budapest
Dollár
359,52 Ft
Euró
390,06 Ft
Font
443,99 Ft
Bitcoin
22,875 $

A Nagy Ő: Tóth Dávid pár órán belül két lánnyal is csókolózott, balhé lehet belőle (videó)

Fotó: Instagram/TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Laurának és Fanninak sem tetszett igazán az, amit Tóth Dávid csinált, mert nem sokkal előtte még más karjaiban volt.

Ez azonban egy ilyen verseny, Tóth Dávid pedig igyekszik élni a lehetőségekkel, a szíve vezérli őt, illetve természetesen neki is vannak vágyai. Egyre kevesebb lány van versenyben, Cintia például mondhatni „kosarat” kapott, így ő nem számíthat rózsára.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Dávidnak volt egy kisebb vitája Fannival, aki faképnél hagyta, és szerinte a sportoló nemigazán ért a nőkhöz, mert elmesélte neki, hogy mit érez Laura iránt, és miért ő kapta az első rózsát.

Később ezt sikerült megbeszélniük, és Dávid úgy döntött, elviszi egy különleges randira a lányt. Abban egyeztek meg, hogy a randi végére eldöntik, folytatják vagy sem.

Végül jól alakult a helikopteres randi, de ami ezután következett, arra megint nem sokan számíthattak. A villába visszatérve Dávid Annabella karjaiban találta magát, és csókolózni kezdtek.

A Nagy Ő: Ismét Annabella a favorit? Ez most nagyon okos húzás volt tőle

Laura mindezt meglátta, és nem is tetszett neki a dolog. Röviddel ezután Fannihoz ment, és elmondta neki, hogy mi történt. Neki sem esett jól, hiszen nem sokkal előtte vele csókolózott. Annabella szerint mindig izzik közte és Dávid között a levegő, aki nagy esélyessé lépett elő.

„Ez olyan durva, ennyire áll tőlem, de érzem a testének a hőjét.” – mondta a 29 éves lány, akit nagyon megkedvelt Dávid, egyszerűen biztonságban érzi magát mellette, és mindig jó kedve lesz tőle.

Laura őszintén beszélt a TV2 kamerái előtt, meglepődött, amit látott, mert hisz abban, hogy egy férfi tud nemet mondani, hiszen azt gondolta, valami elindult közöttük. „Ezek szerint Dávid nem így gondolta, hiszen úgy láttam, hogy a kanapén nagyon meghitten csókolóztak. ”

„Meglepett engem is, mert egyik nap még azt mondja, hogy hozzám érzi magát legközelebb, másik nap meg már más lányt csókol meg.” Fanni próbálta tartani magát, de őt is nagyon meglepte, hogy most jöttek vissza egy randiról, közben meg egy másik nővel csókolózik a kanapén. „Igazából ezt így nem tudtam hova tenni Dávidtól.”