Andrei Mangra elárulta, mit érzett, amikor Tóth Andi először belépett az ajtón

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021. november 26. - 03:11

A profi táncost is lenyűgözte Tóth Andi teljesítménye, és az a fajta profizmus, ami rá jellemző a kivételes tehetségével.

Andrei Mangra a LifeTV reggeli műsorának volt a vendége, nem sokkal azután, hogy Tóth Andi oldalán megnyerte a Dancing with the Starst, ami számára is az első ilyen siker volt a három fináléját követően.

Hamar érezni kezdte nála, hogy nagyon magas szinten van, és ehhez gyakorlatilag még próbákra sem volt szükség. Nem sokkal később Andrei biztos lehetett abban, hogy a párosuk elképesztő lehet a hónapok alatt.

„Amikor bejött az ajtón, nem gondoltam arra, hogy meg fogom nyerni, de láttam a lehetőséget rá, mert ugye Andit már ismertem tavaly óta, a Sztárban Sztár óta.” – mondta a LifeTV stúdiójában Andrei.

Farm VIP 2: Erdélyi Mónika nem bírta tovább, elsírta magát

Elismerte, látta a lehetőséget, hogy meg tudják nyerni a versenyt, ugyanakkor arról is beszélt, hogy nem volt könnyű tartaniuk azt a hatalmas magas szintet, amit már az első adás ideje alatt prezentáltak, miközben újat és újat akartak mutatni.

CSATLAKOZZ A LINER.HU-HOZ: FŐÁLLÁSÚ SZERKESZTŐT KERESÜNK

Voltak, akik azt mondták, lehetséges, hogy nehéz lesz Andival dolgoznia a profi táncosnak, ugyanakkor ezt tagadta. „Nekem nagyon könnyű volt vele dolgozni.” – hangsúlyozta a győztes, és kiemelte, hogy minden flottul ment, Andi mindent megcsinált, ami csak szükséges volt a tökéletes produkcióhoz.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.