Hihetetlen, amit Tóth Andi csinál, ebben is rendkívül tehetséges

Fotó: Instagram/Andrei Mangra
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 26. - 16:23

Újabb önbizalombomba robbanhatott Tóth Andiban, ezúttal a Dancing with the Starsban, ahol abszolút favorittá léphet előre.

Röviddel azután, hogy bejelentették a Tóth Andi-Andrei Mangra párost a Dancing with the Stars második évadának versenyezői között, sokan már akkor elkönyvelték, hogy a duó abszolút favorit lesz.

Nem okozhatott meglepetést, hogy a duójuk az első pillanattól kezdve jól működött, megtalálták a közös hangot. Mindketten 110%-ot nyújtanak, és természetes tehetségek, mindenfajta görcsölés nélkül haladnak előre.

Andi és Andrei nem meglepő módon a DWS2 első adásának legjobb produkciójával álltak elő, a közönség szinte megőrült. Álomszerű rajtot vettek, a zsűri sem tudott igazán kifogásokat találni, Bereczki is csak nézett maga elé.

Monumentális erővel kezdték meg a menetelésüket, és magabiztosan húzták be az első kört. A lécet rögtön olyan magasra tették, amit igen nehéz lesz megugrania a többieknek, és a jelenlegi kép alapján Dobó Katáék lehetnek azok, akik hosszú távon nyomás alá helyezhetik.

Demcsák Zsuzsa elsírta magát a Dancing with the Stars 2-ben (videóval)

Ez folyamatosan változhat, több olyan párost is találni, akik meglepetést okozhatnak, például Demcsák Zsuzsáék, Árpa Attiláék, vagy Kamarás Ivánék. Izgalmas hetek állnak előttünk, de arra már most mérget vennénk, hogy Andiék ott lesznek a döntőben.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.