Nem semmi: Andrei Mangra nem kevés izmot pakolt fel magára a DWS vége óta

Fotó: Instagram/Andrei Mangra
not image

Hujber Dávid

2021.május.19 - 02:10

A profi táncos lassan testépítő is lehetne, egyre nagyobb izomréteg kerül fel rá, és erről mutatott most egy újabb teasert.

Andrei Mangra egyik pillanatról a másikra tett szert országos hírnévre, köszönhetően annak, hogy szerepet vállalt a Dancing with the Stars első évadában. Számára nem volt ismeretlen a formátum, hiszen korábban két másik ország DWS műsorában is szerepelt.

Eddig minden alkalommal közel volt a győzelemhez, de a végső nagy siker még várat magára. Időközben bejelentették a második évadot, ami ősszel érkezik a TV2-n, és talán Andrei is ott lehet az indulók között.

Egyelőre nem ismertek a sztárok, így a táncosok sem. Valószínűleg lesznek visszatérők a profik közül, míg a sztárok mezőnye nyilván teljesen új lesz, és várhatóan továbbra is amatőrök küzdhetnek meg egymással a táncparketten.

Exatlon: András kimondta, szerinte elment volna a döntőig

Nagyon kíváncsian várjuk, hogy kik lesznek az új nevek, és lesz-e világsztár a mezőnyben, mint legutóbb Gabriela Spanic személyében, aki történetesen Mangra partnere volt, és remek barátságot kötöttek egymással.

Az azonban biztos, hogy Mangra minden eddiginél izmosabban várja a nyarat, amiről megosztott egy új képet. Láthatóan több kiló izmot pakolt fel magára a tavaly év végén véget ért DWS óta, és jobban áll neki a nagyobb súly.