Dollár
428,62 Ft
Euró
421,03 Ft
Font
477,52 Ft
Bitcoin
19,378 $

Andrei Mangra már a nyakába is vette Rubint Rékát, folyamatosan készülnek

Fotó: Instagram/Andrei Mangra
not image

Takács Petra

2022. augusztus 14. - 13:06

Andrei Mangra mindent megtesz azért, hogy Rubint Réka a lehető legmagasabb szintre kerüljön a Dancing with the Stars harmadik évadának kezdetére.

Andrei Mangra eddig minden alkalommal ott volta döntőben, és egyszer nyerni is tudott. A Dancing with the Stars első magyar szezonjában ezüstérmes lett Gabriele Spanic oldalán Gelencsér Timi és Hegyes Berci mögött.

Soron kívül Orbán: jön a gyármentőprogram és már dolgoznak a munkahelyvédelmi akcióterven

Egy évvel később pedig övé lett az arany Tóth Andival, aki gyakorlatilag pár hét leforgása alatt profiként táncolt. Ezzel túlságosan is magasra helyezte a lécet, mindenki tudta, hogy normál körülmények között szinte lehetetlen lesz versenyezni a tehetségével.

Teljesen megérdemelten lett az övé a győzelem, rengeteg dicséretet kapott. A DWS3-ban is lesznek érdekes, nagyon ismert karakterek, például Rubint Réka, Schobert Norbi felesége, aki szintén nagy karriert futott be.

Leesett a követők álla Benedek Réka mellerős fotójától a Sziget Fesztiválról

Réka sokat nem várt az első igazán komoly meglepetéssel, elvitte magával Andrei-t Balira, amivel egy nagy álma valósulhatott meg a profi táncosnak. Réka táborának vendégeként lehet ott az ázsiai helyszínen, de közben természetesen folyamatosan készülnek.

Lapozó: 1 2